Så hur gick det, Karnevi?

Dax att redovisa Karnevis spådommar om utfallet i respektive serie och ge betyg på insatsen. Div 1 Södra är inte klar – men den är liksom ändå klar…….. så nu kör vi – är ni klara?

DAMER

Dam Div 1 NG
Karnevi gick ut hårt här och nailade Alingsås och Rössö i topp, och inte minst att LNIK fixar nytt kontrakt. Dock trodde han att Gauthiod skulle bli fyra – men de var lite svagare på hösten
Resultat: 3/4 – 75%

Dam Div 2 NG
Karnevi fick helt rätt kring tipset att TFK tog hem serien – följt av Vallen. Däremot trodde han (stenhårt) att VFK skulle bli trea (blev fyra). Han hade också rätt i att Herrestad åker ut.
Resultat: 3/4 – 75%

Dam Div 3 Norra
Helt rätt i tipset att Arentorp vann följt av Värsås, men trodde VIF skulle ta bronsplatsen (som blev fyra efter lite svagare höst)
Resultat: 2/3 – 67%

HERRAR

Herr Div 1 Södra
Vi kan redan konstatera att det blev rätt på Ljungskile som redan är klara för Superettan. Vi kan också konstatera att Oddevold inte grejar sig kvar (vilket Karnevi trodde). Kvarstår om Utsikten blir 2:a och om FCT blir 4:a eller 5:a men vi stryker dessa mot varandra.
Resultat: 1/2 – 50%

Herr Div 2 Norra Götaland
Bulls eye på Örebro Syrianska och att Grebbestad knep 2:a plasen. Däremot gick Gauhiod lite sämre och missade den tippade 3:e platsen. Däremot full spå-pott på IFK Uddevalla och Torslanda ned till Div 3.
Resultat: 4/5 – 80%

Herr Div 3 Mellersta
Gissade helt korrekt att Ahlafors skulle ta hem serien, men missade att SKoftebyn inte tog kvalplatsen. I de nedre regionerna hade han däremot full pott: Främmestad kvar, Mellerud kval och TBIS/Ödsmål/Ardala ur.
Resultat: 6/7 – 86%

Herr Div 4 Bohuslän
En svårtippad serie där Karnevi tar hem storslam och 100% rätt:
Bengtsfors vinner, Munkedal kvalar och Lysekil, Stala och Brålanda åker ur.
Resultat: 3/3 -100%

Herr Div 4 Södra
Här var det Skepplanda som satte krokben för Karnevi och alla andra “förståsigpåare” (läs: experttippare). Trodde på: Skepplanda, Sandared, Ulricehamn, men det blev: Ulricehamn, Sandared, Kinna. Däremot längre ner fick Karnevi full utdelning: TFK kvar, Gällstad kvalar och IFK Thn/Limmared ur.
Resultat: 5/7 -71%

Herr Div 5 Västra
Sjuntorp tog som förväntat hem segern, och Karnevi var också rätt säker att samtliga lokala lag skulle klara sig kvar (Edet, TIF, Thn Syrianska och Halvorstorp). Edet gick som tåget på hösten och det blev mest “spännande” för TIF – men de grejade också utmaningen. Däremot blev det Corner som fick kvala – och inte Arentorp som Karnevi hade tippat.
Resultat: 3/4 -75%

SUMMERING: 30 av 39 = 77%

Karnevi kommar hem 30 av 39 i dessa svårttippade serierna och får betyget “Godkänt” (men inte mer)