Äntligen som Fylking sa!! Eller?

Ställer inte den frågan till de lag som tränat på redigt under det uppehåll alla varit tvungna att förhålla sig till. Jag kan känna här och nu att många lag har drabbats av halvpanik när beskedet kom att seriespelet skall starta upp. Träningar och träningsmatcher skall in under en kort och oerhört viktig tid.

Ja, beskedet har kommit att seriespelet kommer att starta tidigast 21 juni. Jag säger som jag sagt i podden att ” Hade jag tränat ett lag idag så hade vi tränat på som fan under hela denna tid”! Många tänker nu att jag är lite dum i rota och det kanske jag är. Inför en vanlig säsong så är “alla” lika bra förberedda efter bra träningar under januari-april. Nu lägger vi till ytterligare 2 månader vilket kan göra att såväl inspiration som ork avtagit. Tror inte många lag hinner med / har max 2 träningsmatcher inplanerade inför uppstarten. Jag är fortsatt utav den åsikten att man kunde börja en vecka tidigare i juli/augusti och gett lagen chansen att starta med några träningsmatcher i ryggen, men vad´vet väl jag?

Hur som helst så är jag överlycklig över att det äntligen drar igång och jag önskar alla ett stort lycka till!!

Får man nu höra att lag inte har haft tid på sig att samla ihop sig blir jag arg. Lag har hunnit få tillbaka spelare som annars missat de första 8-9 omgångarna. Vad gäller de lag som spelar två omgångar innan sommaruppehållet, jag vet att det låter sådär, så kan kanske säsongen vara över innan den knappt börjat!? Vad menar han nu?? Jo, en enkelserie innebär att Ni har inte som lag råd att torska de två första omgångarna. Nu gäller det att ha en klar strategi dom tränare! Å andra sidan kanske man går ifrån matcherna med 6 poäng och genast blir det ett roligare uppehåll.

Summan av kardemumman är att äntligen så drar vi igång trots mina domedagsprofetior. MEN kom ihåg att vara aktsamma om Er så vi får spela på i höst!!

Målet är ingenting vägen är allt!

Robert Broberg.