Glädje eller sorg fotbollsvänner?

Nu djäklar så närmar vi oss the bitter end som han sa! Ni som inte lyssnat på vårt bonus track så finns det här:
https://soundcloud.com/k-ringer-k/bonus-01-karnevis-spakula-del-1
Sedan om det funkar att lägga till en länk på den här sketsidan vet jag inte. Kopiera isf !

Nu kör vi de matcherna som har något att berätta om efter den spelat. Det betyder att jag inte ger mig in på alla series matcher. Jag kör lör-sön.

Div 1 NG:
Skoftebyns IF Göteborgs DFF . Två lag som man inte kan lita på och då matchen inget gäller så går det inte att tippa. Kryzz kanske.
Lödöse/Nygård IK – Skövde KIK. Efter allt som har hänt så måste det finnas en rättvisa, eller? Etta och nytt kontrakt!
IK Rössö – IK Gauthiod. Säker etta.

Div 2
Vänersborgs FK – Bullarens GoIF. Det vore försmädligt om BGoIF skulle sätta punkt på VFK:s framfart! Så får det inte bli! Etta
Ytterby IS – TFK/HIS. Ja, nu ställs det på sin spets, eller man har faktiskt “råd” att tappa poäng här. Svår borta match men jag tror att Måns och tjejerna håller nerverna under kontroll, för det är d som det handlar om, Minst Kryzz men tror på tvåa.
Skepplanda BTK – Vallens IF. Skepplanda har gjort det bra och en pinne vore som en vinst men jag tror att gästande Vallen är numret större. Tvåa
Herrestads AIF – Åsebro/Brålanda IF. Kanske ett kryzz men normalt så vinner väl gästerna.

Div 1 södra.
Utsiktens BK – FC Trollhättan.
Jag tycker att FCT var chanslösa mot Utsikten hemma (0-1) då gästerna manövrerade bort hemmalaget. Varför gjorde de inte mer mål då? Fråga inte mig. Det jämnade dock ut sig på slutet och kunde sluta 1-1, kanske. UBK borta i ytterligare en cupmatch om vilket lag som vill vara med och kampa om kvalplatsen. Har dåliga vibbar från en match där Utsikten sparkade FCT ur serien. Jag hoppas att jag har fel men tror på en etta. Trösta Er med att jag är kass på att tippa:-)

Div 2 NG.
Sävedalens IF – Vänersborgs FK
Två lag som är i ett positivt läge av serien. Tyvärr tror jag att VFK:s svit tar slut på lördag å det vore ju faen! Tippar etta men hoppas på tvåa.
IK Gauthiod – Vårgårda IK. För vissa ser det hopplöst ut för båda lagen gällande toppstrid och bottenstrid. Hemmalaget är klasser bättre och måste bara vinna! VIK måste ta poäng för att fortsatt ha näsan över strecket. Etta
Vänersborgs IF – IFK Uddevalla. Liten lurig match är det trots att det är två lag med helt olika ingångar till den här matchen. Livbåtarna blir färre och färre för IFK och man borde nog ta chansen nu! VIF imponerat på slutet och kan få en retur på det. Given etta men blir inte förvånad om IFK vinner. Sådan är fotbollen!

Div 3 MG.
Främmestads IK – Trollhättans BoIS.
Måste jag tippa?FIK var mycket bra senast och det är fest mm på Bergevi på lördag samtidigt som de kan säkra att de inte åker ur serien. För Böjs är det tvärtom, förlust och tom oavgjort så är det div 4 nästa år. Allt har vart emot TBoIS det sista kan man tycka men jag tror de tar sig samman och vinner. Tvåa.
Ahlafors IF – Skoftebyns IF. Två lag där formen är omvänd. SIF van 4-0 i våras och det jag sett utav AIF de senaste två matcherna så är gästande SIF favoriter. Tvåa! Tyvärr hörde jag att Ynglet fått sitt knä ur led och ja. Ynglet, jag känner med dig och du vet vad jag menar på alla plan!!
IFK Falköping – Melleruds IF. Hemmalaget har hugg på en kvalplats men tror de på det själva? IFK kan balla ur och det är MIF:s hopp. Normalt en etta men jag tippar kryzz.

Div 5 västra.
Halvorstorps IS – Thn Syrianska FK.
Båda lagen på säker mark. Båda lagen har visat dålig form, inställning?? det sista. Omöjligt å tippa men Halvors har en fördel om de spelar på HIP. Annars vinner TSFK.
Sjuntorps IF – Levene/Skogslund IF. Ja, Sjuntorps IF. Det närmar sig mer och mer en direktplats till nästa års div 4! Visst är det så men man måste ändå knyta på sig dojjorna och kämpa i 90″ för att det skall bli en sanning. 7-0 borta och jag tror inte det blir samma siffror men att SjIF vinner. Nerver är dock ett gissel:-(
Nossebro IF – Edet FK. Ett hyfsat hemmalag i god form mot ett Edet som inte vunnit på borta gräs i år. Säker 1:a? Nope, jag tror att Edet tar sin första borta seger denna magiska fotbollshelg! Tvåa men om i tjötar så får la jag lägga te ett Kryzz:-)
Arentorp/Helås IF – Trollhättans IF. Jag tror att detta är ett möte om vem som hamnar under strecket eller över. Nu vann ju TIF senast mot Vedum men jag har lite dåliga vibbar kring TIF för tillfället. Jag hoppas verkligen jag har fel i det så jag tippar en tvåa! Men det kan bli torskockså å den e ju rätt billig nu:-) Nope så får det inte bli!!

Ja, det var vad jag inte kom fram till idag så jag önskar mig själv en trevlig helg så ses la vi!!:-)