Jaha, då var det dags igen!

Idag tänkte jag vara så fräck att jag börjar med fredagens matcher osv. Allt för att Ni skall hinna få analysen innan avspark om 10 min.

Edet FK – Nossebro IF, ja Ni vad skall man säga om denna fighten? Olle borta pga brutet lillfinger å kanske lite till vilket är ett djäkla avbräck för Edet. Nossebro fick stryk senast mot Levene/Skogslund hemma så det är väl ett revansch suget lag som kommer till Ekaråsen ikväll om än lite stukat. NIF har haft en liten down period nu och bara tagit en poäng i de sista 3 matcherna. De har gjort ett mål/match. Ni fattar kanske vart jag är på väg:-) Edet FK gör det bra men får inte till det riktigt så vad sägs om 1-1??

Lördagens kamper kör vi igång nu och jag tror på många poäng till våra lag!

IFK Uddevalla – Vänersborgs IF två lag som huserar i de nedre regionerna. IFK kollapsade senast men vad det beror på??? VF räckte inte alls till senast men kan så mycket bättre. Oerhört viktig match för båda lagen och då brukar det bli kryzz men jag tror att VIF tar sig samman och känner dem som favoriter. Tidaholms GoIF – Skoftebyns IF Ja, skall SIF hänga på Ahlafors så bör det bli en tre poängare här vilket jag är övertygad om att det blir också. Dels för debaclet senast och att de är klart bättre än TGoIF. Visserligen vann Tidaholmsgänget senast mot BoIS men det berodde mer på att TBoIS inte tog till vara på det läge man hade i matchen. Klar 2:a. Lödöse/Nygård IK – Alingsås FC United Nu får vi verkligen se vart LNIK står någonstans! Serieledarna på hemmaplan vad kan vara mer stimulerande? Har AFC tappat lite av den goda form de haft under hela våren? Pratade med Torben i ett annat ärende men vi gled naturligtvis in på dagens match och han kände gott mod inför denna. Han tror att tjejerna har sådan vinnarskalle för tillfället att det nästan inte spelar någon roll vilka som står på andra sidan. Kryzz! Skoftebyns IF – Hertzöga BK Nu fick Skoftebyn äntligen vinna senast 2-0 mot Orust som kanske inte säger så mycket men det var i alla fall en seger. Nu väntar Hertzöga som mött alla topplagen hittills och visar allt bättre form. Två oavgjorda mot IKG och LNIK innan förlusten senast mot Qviding. Jag varnar kraftigt för denna matchen och är inte helt främmande för att gästerna kan skrälla! Trollhättans IF – Arentorp/Helås TIF kommer från en 3-1 victoria borta mot jumbon Vedums AIS. Kan ha gett lite mod i gubbarna? Arentorp och Sjuntorp är de enda lag som tagit poäng mot hemmastarka Trässberg. Vi vet aldrig var vi har gästerna men minst en pinne bör det bli för TIF. Levene/Skogslund – Sjuntorps IF Hemmalaget kommer till spel med två raka segrar i ryggen MEN det skall inte hjälpa mot hittills obesegrade Sjuntorps IF. Håller de koll på deras nummer 10 och stänger Levenes vänsterkant så vinner de den här matchen med 2-3 bollar! Trollhättans FF – Hjärtums IS allt annat än en hemmaseger skulle förvåna men man måste nog börja göra mål på riktigt igen annars så kan det bli obehagligt. Klar etta iaf! ÅSaka SK – Stora Mellby SK de två sportklubbarna möts idag på Åsevi! Gästerna har imponerat stort hittills och är stora favoriter idag. Kan inte se något annat än en klar tvåa!

Texten kommer att uppdateras under hela kvällen med resterande matcher denna helg.