Sköna Maj:-( Nä, det är ju Nationaldagsfotboll framför oss!

Denna veckan kanske det är lite färre matcher att analysera. Jag börjar med onsdagens och torsdagens matcher och sedan uppdaterar jag fre-sön. OK! Då kör vi..

Division 2 NVG börjar vi med idag. Vänersborgs FK – Vallens IF ja efter förra veckans känga så väntar topplaget Vallen för VFK. Klart att Vallen skall vara och är stora favoriter. Jag håller med MEN de får inte ha en alltför dålig dag i Vänersborg för då kniper kanske VFK en pinne. Tvåa i vart fall.
Skepplanda BTK – Trollhättans FK Gästerna är stora favoriter och under normala förutsättningar så vinner de med 2-3 bollar. Blir det normala förutsättningar? SBTK har smygform men det räcker nog inte denna match.

Division 3 MG fortsätter vi med. Trollhättans BoIS – Främmestads IK Två lag som överraskat oss på helt olika sätt, iaf mig. FIK har visat upp en stabilitet och fysisk styrka likväl som sammanhållning. Två förluster å detta mot Ahlafors och Falköping. BoIS däremot har haft det mycket jobbigt men nu måste det lossna. Hör positiva tongångar runt ikring laget, har aldrig vart negativt, men nu är det på riktigt! Tror på BoIS vinst denna gång men FIK kan lika gärna vinna. Skoftebyns IF – Ahlafors IF tillika seriefinal för det måste vi kunna säga nu. Skoftebyn hemma på konstgräset är inget man leker med så jag håller dem som favoriter i denna kamp. AIF däremot har ett mkt bra lag så….

Division 4 södra. Trollhättans FK – Limmareds IF. Har TFK kommit in på rätt spår igen? Nja, det vet vi inte förrän om två omgångar men mycket tyder på det iaf. Gästerna startade bra men hade en period med mindre bra insatser. Nu kommer de dock från en 2-0 seger mot topplaget. Ulricehamn. Hemmalaget fick en boost senast då de bärgade första segern men tar de inte med varför så kan det bli tufft. Kryzz, garderat med en etta. Sandareds IF – Skepplanda BTK, en riktig toppmatch!! Hemmalaget har liksom Skepplanda imponerat och trots att jag håller SBTK högt så tror jag på ett Kryzz här! IFK Trollhättan – Kinna IF, i det flyt som IFK lägret befinner sig i så har jag faktiskt svårt att se dem gå tomhänta ifrån den här matchen. Kinna är bra dock och se upp för omställningarna!!

Division 5 västra, Vara SK – Trollhättans Syrianska FK detta är ingen dröm motståndare tros jag för Syrianska. VSK har tagit sig allt som å fått tillbaka en del tongivande spelare. De skapar mycket var match men har haft svårt att få in bollen. Jag skall inte säga att TSFK har tappat lite av form men nog har det sett ut så det sista? Får de chansen att spela sitt lir så har det en god möjlighet till poäng.

Division 6 Trollhättan. Ofta pratar man om tågtider men de stämmer ju nästan aldrig ändå! Den här stämmer dock! Elmer-Fåglum FK – Wargöns IK Här måste gästerna ta med sig 3 poäng hem annars är serien förlorad tror jag. En pinne hjälper föga men kommer de upp på toppnivå kan det bli tre. Mod och energi så kan det gå med….