K&Ks heta Spotify-listor

Det är många som tror att Karlsson och Karnevi enbart pratar fotboll på dagarna – men sanningen är i och för sig inte längt därifrån – men de gillar också musik. Och inför sommaren vill de dela med sig av sina pärlor på Spotify

Ni kommer kunna lyssna på gubbarnas spellistor på väg till träningen, eller till matchen! Varför inte på beachen? Eller på löprundan? På förfesten? Överallt……!

Men det är också en tävling….

Vi vill ju gärna se vilken av dessa herrar som är mest allmänt gillat? Det handlar inte om att vara “down with the kids” eller ha “the ear to the street” – och ha koll på senaste hitsen – utan det handlar om vem som får flest följare.

Så när listorna släpps så lyssna igenom spellistorna och följ enbart den av de två som du gillar bäst – om du gillar båda så “röstar du blankt” 🙂

För att inte göra det för lätt för gubbarna och gödsla med låtar så får deras spellistorna enbart innehålla 20 st låtar.

Exempel från deras listor…

Karlssons spellista på Spotify

Karlsson har bl.a. en lågoddsare som “Waiting On A Sunny Day” med Bruce Springsteen i listan, men har också – något överraskande – med “Anita” m/Sven-Ingvars. Ganska högt och lågt med andra ord!
Karnevis spellista på Spotify

Karnevi är lite inne på samma spår – går hårt med klassiker’n “Volare” med Gupsy Kings men softar till det lite i bersån med “Hålligång i skogen” med Lasse Berghagen

Snart släpper vi listorna… inkl. bonus-lista

Förutom dessa 2 listor som gubbarna K & K tar fram så tar vi också fram en större riktigt “smash-boom-bang ultimate summer list” i samarbete med “DJ Kors” (aka “producenten”).

Alltihopa – bara för er!