Sommarens hetaste spellistor på Spotify!

Nu är tävlingen i gång!

Som våra trogna lyssnare har hört i podden så skall gubbarna ta fram en spellista med 20 favoriter och skapa en spellista på Spotify – att delas med er!

Tävlingen är enkel - Den av gubbarna som får flest följare av sin spellista vinner när podden drar igång efter sommaren i augusti. Så nu är det upp till er!

“SJÄLVKLART KAN NI RÖSTA PÅ BÅDA – OM NI GILLAR LÅTARNA – MEN DET BLIR SJÄLVKLART LITE NOLLSUMMESPEL I TÄVLINGEN ELLER 1-1 SOM VI SÄGER I FOTBOLL”


Karnevis Sommarlåtar “All time high”

Här är Karnevis favoritlåtar som han oftast inte lyssnar på själv om vi skall tro honom i senaste poddavsnittut. Vad säger man – antingen så är han ett geni, eller så……… nåt annat! Kanske hittar du samma våglängd som Karnevi!
Fa’n trot!


Karlssons Sommarlåtar “All time high”

Här är Karlssons favoritlåtar som han gärna sjunger i duschen eller nynnar på i den nya båten. Rykten säger att han drar dessa låtar i sömnen – och att det tydligen skall låta riktigt bra. Fa’n trot!


Extra bonus – utanför tävlan!
Just for you!

KRK Ultimate Summer Hits m/DJ Kors

Studiomannen Korshavn vill dessutom bjuda alla trogna lyssnare på en riktigt fullpackad spellista med kanonlåtar för stranden, båten, bilen, cykeln, bussen, tåget, hängmattan, soffan, gräsmattan, omklädningsrummet, flyget, tältet, husvagnen, sängen, godstolen etc. Om ni gillar låtarna – följ den gärna!

Nu är det upp till er att avgöra tävlingen – in och lyssna på gubbarnas låtlistor och olja den ni gillar bäst. Det kommer en podd till före sommaren – men jag passar på att önska er alla en riktigt trevlig sommar med familj och vänner, sol, grill och mycket badande!

Ha en riktigt härlig sommar – men glöm inte att rösta på spellistorna!