#33-Lundin/Sandersson (Alla planerar om!)

Förra veckan kom beskedet att seriestarterna skjuts på till juni (med enkel serie) och därmed har alla klubbar/lag blivit tvungna att planera om sina verksamheter och sina försäsonger.

Under veckan så har Västragötalands Fotbollsdistrikt lovat att komma med förtydligande och rekommendationer kring träningsmatcher. Men troligen så kommer de säga OK om träningsmatcherna spelas “lokalt” – men det är just det som behöver förtydligas. Kommer det vara “inom kommunen”? Får man “passera max 1 kommungräns”? Eller vad kommer gälla?

Vi får hoppas att samtliga klubbars omplanering kommer stå sig, så de slipper göra om allt igen – men om man har planerat in träningsmatcher “lokalt” i kommunen eller i närheten så bör det nog troligen vara OK.

Nytt avsnitt av “Karlsson ringer Karnevi”
I senaste avsnittet av podden ringer K&K upp William Lundin (FCT) och Håkan Sandersson (TFK/HIS) och pratar just om den planeringen, hur de tänker kring försäsongen och allmänt kring status i läget.


Digital underhållning
Tills dess får vi bjuda på lite underhållning – här ser ni också vad man kan använda Skype/Teams/Zoom till – så se till att boka in “träffar”/”fika” över nätet !

Jimmy Fallon & the Roots spelar “Stuck in the middle with you” över nätet!