Karlsson och Karnevi – finns där poddar finns!

Man kan väl lugnt säga att de flesta inom lokalfotbollen i Trestad vet vilka Karlsson och Karnevi är. Har man inte pratat med dom på sina respektive kanslier, så kanske ni spelade fotboll ihop, eller så kanske ni har haft dom som tränare eller ledare. Oavsett – de brinner båda för fotbollen! Och de hörs och syns!

Därför var det kanske inte så förvånande att det till slut blev så att de startade en Podcast. De som känner gubbarna väl vet att de gillar goda historier, att de gärna berättar den och att de är såpass utåtriktade att den enda skillnaden mellan förut och nu är att det faktiskt spelas in. Men surr och tjöt har det varit i många år! Det är vi många som kan skriva under på!

Podden som nu finns ute på Soundcloud, Spotify och iTunes kretsar kring lokalfotbolen i Trestad, men tar också naturliga sidosteg till exempel Grästorp och Dalsland. I varje avsnitt så går de igenom senaste omgångens matcher med fokus på våra lokala lag, pratar om det som upplevs vara bra och mindre bra, skjuter in lite anekdoter i sammanhanget och tycker till när de känner för det.

KRK har en stor och trogen lyssnarskara – se karta här!

Först ingenting – sedan podd på Soundcloud, Spotify och iTunes. Sedan en helt ny hemsida. Sen en Facebook-sida och Twitterkonto.
Helt galet! Men skitkul! Och många härliga lyssnare över hela landet!

Det är riktigt kul att få hänga med på ett hörn och få lyssna – inte bara till det ni alla hör – utan till allt som kommer hjärtligt och spontant. Det har redan nu kommit förfrågningar om KRK skall köra “inför-sändning” före helgerna, och det vore ju riktigt kul. Det är inget som finns i korten just nu, men vi skulle ljuga om vi sa att det inte är intressant och att det kittlar lite.

Karlsson och Karnevi – vi finns där poddar finns!

Ronny Karlsson

Grabbarna grus kör på i vanlig takt – men själv har jag en fundering på om inte dessa två borda ta fram sina personliga spellistor på Spotify – lagom till sommaren. Jag får be om att få återkomma kring det – kanske löser vi det.

Till slut – vi är oerhört tacksamma för alla som hör av sig på ett eller annat sätt med positiva kommentarer och hejar fram K&K att köra på. Det är helt klart att intresset för lokalfotboll knappast har varit större – vilket är skitkul!

Vi hörs – på Soundcloud, Spotify, iTunes – eller IRL!